Introduktion til Valby Svømmehal

Valby Svømmehal er en populær svømmehal beliggende i Valby, København. Den tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne. Udover at være et ideelt sted at træne og holde sig i form, er Valby Svømmehal også et populært valg for familier, der ønsker at tilbringe en sjov dag sammen. I denne artikel vil vi fokusere på priserne for Valby Svømmehal og give dig alle de nødvendige oplysninger, du har brug for, inden du besøger svømmehallen.

Faciliteter i Valby Svømmehal

Indendørs swimmingpools

Valby Svømmehal har flere indendørs swimmingpools, der er velegnede til både motionssvømning og leg. De forskellige pools er opvarmede og tilbyder forskellige dybder, så alle kan finde noget, der passer til deres behov. Der er også en separat pool til børn, hvor de kan lege og have det sjovt under opsyn af en voksen.

Udendørs swimmingpools

Udover de indendørs pools har Valby Svømmehal også udendørs swimmingpools, der er åbne om sommeren. Disse pools giver dig mulighed for at nyde solen og det friske luft, mens du svømmer og slapper af. De udendørs pools er populære blandt både børn og voksne og tilbyder en fantastisk mulighed for at nyde det danske sommervejr.

Sauna og dampbad

Valby svømmehal priser

Valby Svømmehal har også sauna og dampbad faciliteter, hvor du kan slappe af og lade op efter din svømmetræning. Saunaen og dampbadet er ideelle til at lindre muskelspændinger og forbedre blodcirkulationen. Det er en fantastisk måde at afslutte din svømmetur på og forbedre dit velbefindende.

Priser for Valby Svømmehal

Entrépriser

Valby svømmehal priser

Valby Svømmehal tilbyder forskellige entrépriser afhængigt af alder og tidspunkt på dagen. Her er et overblik over de gældende priser:

  • Voksen (16+ år): 80 DKK
  • Barn (4-15 år): 50 DKK
  • Senior (65+ år): 60 DKK
  • Morgenbadning (mandag-fredag indtil kl. 10): 60 DKK

Priser for sæsonkort

Hvis du planlægger at besøge Valby Svømmehal regelmæssigt, kan det være en god idé at købe et sæsonkort. Sæsonkortet giver dig ubegrænset adgang til svømmehallen i en given periode. Her er priserne for sæsonkort:

  • Voksen sæsonkort (16+ år): 800 DKK
  • Barn sæsonkort (4-15 år): 500 DKK
  • Senior sæsonkort (65+ år): 600 DKK

Rabatter og tilbud

Valby Svømmehal tilbyder også forskellige rabatter og tilbud, som kan gøre dit besøg mere overkommeligt. Hold øje med deres hjemmeside og sociale medier for at få opdateringer om aktuelle tilbud og kampagner.

Booking af tid

For at sikre dig en plads i svømmehallen anbefales det at booke tid på forhånd. Du kan gøre dette online via Valby Svømmehals hjemmeside eller ved at ringe til deres reception. Ved booking af tid skal du oplyse antallet af personer og den ønskede dato og tidspunkt.

Åbningstider for Valby Svømmehal

Valby Svømmehal har forskellige åbningstider afhængigt af ugedag og sæson. Her er de generelle åbningstider:

  • Mandag-fredag: 06:00-22:00
  • Lørdag-søndag: 08:00-20:00

Bemærk, at der kan være ændringer i åbningstiderne i forbindelse med helligdage og ferieperioder. Det anbefales altid at tjekke Valby Svømmehals hjemmeside for de mest opdaterede åbningstider.

Valby Svømmehal vs. andre svømmehaller

Valby Svømmehal adskiller sig fra andre svømmehaller på flere måder. Her er nogle af de faktorer, der gør Valby Svømmehal til et attraktivt valg:

  • Moderne faciliteter og rene omgivelser
  • Bredt udvalg af svømmebassiner og tilbehør
  • Mulighed for udendørs svømning om sommeren
  • Sauna og dampbad faciliteter
  • Venligt personale og god service

Hvis du er på udkig efter en svømmehal, der tilbyder et bredt udvalg af faciliteter og en behagelig oplevelse, er Valby Svømmehal bestemt et besøg værd.

Ofte stillede spørgsmål om priserne

Hvordan betaler man for entré?

Du kan betale for entré til Valby Svømmehal enten kontant eller med betalingskort. Der er en betalingsautomat tilgængelig ved indgangen, hvor du kan betale for din entré.

Er der forskel på priserne for børn og voksne?

Ja, der er forskellige priser for børn og voksne. Børn under 4 år har gratis adgang til svømmehallen. Børn i alderen 4-15 år har en reduceret entrépris, mens voksne (16+ år) betaler den fulde pris.

Er der mulighed for at få refunderet entréprisen?

Nej, der er normalt ingen mulighed for at få refunderet entréprisen, medmindre der foreligger særlige omstændigheder eller force majeure.

Kan man købe gavekort til Valby Svømmehal?

Ja, du kan købe gavekort til Valby Svømmehal. Gavekortene kan bruges til at betale for entré eller andre ydelser i svømmehallen. De er en fantastisk gaveidé til venner eller familie, der elsker at svømme.

Opsummering

Valby Svømmehal er en populær svømmehal beliggende i Valby, København. Den tilbyder et bredt udvalg af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne. Priserne for Valby Svømmehal varierer afhængigt af alder og tidspunkt på dagen. Der er også mulighed for at købe sæsonkort og drage fordel af forskellige rabatter og tilbud. For at sikre dig en plads anbefales det at booke tid på forhånd. Valby Svømmehal adskiller sig fra andre svømmehaller med sine moderne faciliteter, udendørs swimmingpools og sauna og dampbad faciliteter. Betaling kan ske kontant eller med betalingskort, og der er mulighed for at købe gavekort til Valby Svømmehal. Uanset om du er en erfaren svømmer eller bare vil have en sjov dag med familien, er Valby Svømmehal et ideelt valg.