Introduktion

Velkommen til Gribskov svømmehal Helsinge

Velkommen til Gribskov svømmehal Helsinge – det bedste sted at nyde en dag med svømning og afslapning i Gribskov. Vores svømmehal er beliggende i hjertet af Helsinge og tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne. Uanset om du er en erfaren svømmer eller bare ønsker at have det sjovt i vandet, er Gribskov svømmehal det perfekte sted for dig.

Beliggenhed og åbningstider

Find os i hjertet af Helsinge

Gribskov svømmehal Helsinge er bekvemt beliggende i hjertet af Helsinge, hvilket gør det nemt at komme til for både lokale og besøgende. Vores adresse er [indsæt adresse], og vi er let tilgængelige med offentlig transport og bil.

Åbningstider og priser

Vi har fleksible åbningstider for at imødekomme forskellige behov. Vores svømmehal er åben mandag til fredag ​​fra kl. 06.00 til 22.00 og i weekenderne fra kl. 08.00 til 20.00. Vi tilbyder også forskellige prisplaner, herunder dagsbilletter, månedlige medlemskaber og særlige rabatter til børn, studerende og seniorer. Kontakt os for at få mere information om vores priser og åbningstider.

Faciliteter

Svømmebassiner

Gribskov svømmehal Helsinge

Gribskov svømmehal Helsinge har flere svømmebassiner, der passer til forskellige behov og færdighedsniveauer. Vores hovedbassin er perfekt til seriøs svømning og træning, mens vores børnebassin er ideelt til de små svømmere. Vi har også et varmtvandsbassin, der er perfekt til afslapning og terapeutisk svømning.

Sauna og dampbad

Efter en god svømmetur kan du forkæle dig selv med vores sauna og dampbad faciliteter. Vores sauna og dampbad er perfekte til at slappe af musklerne og lindre spændinger. Det er også en fantastisk måde at afslutte din svømmetur på og efterlade dig følelsen af afslappet og forfrisket.

Vandrutchebane

For dem, der elsker fart og spænding, har vi en vandrutschebane, der garanterer masser af sjov. Uanset om du er barn eller barnlig sjæl, vil vores vandrutschebane give dig en uforglemmelig oplevelse. Så tag din badedragt på og kom og prøv vores vandrutschebane.

Fitnesscenter

Hvis du ønsker at kombinere svømning med fitness, har vi også et fitnesscenter til rådighed. Vores fitnesscenter er udstyret med moderne træningsudstyr, der kan hjælpe dig med at opbygge styrke og forbedre din kondition. Efter din svømmetur kan du tage en tur i vores fitnesscenter og få en komplet træning.

Aktiviteter og tilbud

Svømmekurser for børn og voksne

Vi tilbyder svømmekurser for både børn og voksne på alle niveauer. Uanset om du er nybegynder eller ønsker at forbedre dine svømmefærdigheder, har vores erfarne instruktører kurser, der passer til dine behov. Vores svømmekurser er sjove og lærerige, og de giver dig mulighed for at blive mere selvsikker i vandet.

Aqua fitness og vandgymnastik

Hvis du foretrækker at træne i vandet uden at svømme, tilbyder vi også aqua fitness og vandgymnastik klasser. Disse klasser er perfekte til at forbedre din styrke, fleksibilitet og kondition uden at belaste dine led. Vores dygtige instruktører vil guide dig gennem en række øvelser, der er skræddersyet til vandmiljøet.

Familiearrangementer og temadage

Vi arrangerer regelmæssigt familiearrangementer og temadage, hvor du og din familie kan nyde en sjov dag i svømmehallen. Fra temafester til specielle begivenheder som Halloween og jul, har vi altid noget spændende planlagt. Hold øje med vores kalender for at få opdateringer om kommende arrangementer.

Svømmeklubben “Svømmegribbe”

Hvis du er en passioneret svømmer, kan du overveje at deltage i vores svømmeklub, “Svømmegribbe”. Vores svømmeklub er åben for svømmere i alle aldre og niveauer, og det er en fantastisk måde at møde ligesindede og forbedre dine svømmefærdigheder. Som medlem af vores svømmeklub vil du også have adgang til eksklusive arrangementer og træningssessioner.

Sikkerhed og regler

Svømmeregler for børn og voksne

For at sikre en sikker og behagelig oplevelse for alle vores gæster har vi et sæt svømmeregler, der skal følges. Disse regler omfatter ting som at holde opsyn med børnene, undgå at løbe på kanten af bassinerne og respektere andre svømmere. Vores livreddere er altid på vagt for at sikre, at reglerne bliver overholdt.

Livreddere på vagt

Vi har dygtige livreddere på vagt til enhver tid for at sikre din sikkerhed i vandet. Vores livreddere er uddannede og certificerede og er altid klar til at træde til handling i tilfælde af nødsituationer. Du kan føle dig tryg ved at vide, at der er professionelle til stede for at holde øje med dig og dine medsvømmere.

Førstehjælpsudstyr og beredskab

Vi har altid førstehjælpsudstyr og et beredskab til rådighed i tilfælde af skader eller nødsituationer. Vores personale er trænet i førstehjælp og kan yde den nødvendige hjælp, hvis der opstår en nødsituation. Din sikkerhed og trivsel er vores højeste prioritet.

Cafeteria og faciliteter

Hyggeligt cafeteria med sund mad og drikke

Efter en god svømmetur kan du besøge vores hyggelige cafeteria og nyde sund mad og drikke. Vi tilbyder et udvalg af lækre retter, der passer til enhver smag og kostbehov. Vores menu inkluderer både varme og kolde retter, salater, sandwich og sunde snacks. Der er også et udvalg af forfriskende drikkevarer og sunde smoothies tilgængelige.

Omklædningsrum og skabe

Vores svømmehal har rummelige omklædningsrum med brusere og skabe til opbevaring af dine ejendele. Du kan trygt efterlade dine værdigenstande i vores skabe, mens du nyder din svømmetur. Vi anbefaler dog altid, at du tager dine værdigenstande med dig eller efterlader dem i sikkerhed derhjemme.

Handicapvenlige faciliteter

Vi er stolte af at være handicapvenlige og tilbyde faciliteter, der er tilgængelige for alle. Vores svømmehal har handicapvenlige omklædningsrum, brusere og adgang til bassinerne. Hvis du har særlige behov eller krav, er vores personale altid klar til at hjælpe dig og sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.

Events og arrangementer

Temafester og pool parties

Vi elsker at fejre og har regelmæssigt temafester og pool parties for vores gæster. Disse begivenheder er fyldt med sjov, musik og aktiviteter, der passer til temaet. Uanset om det er en sommerfest, en Halloween-fest eller en julefest, er vores temafester altid en stor succes. Så tag din badedragt på og kom og vær med til vores næste fest.

Svømmestævner og konkurrencer

Vi arrangerer også svømmestævner og konkurrencer for dem, der ønsker at teste deres svømmefærdigheder og konkurrere mod andre svømmere. Vores svømmestævner er åbne for alle, uanset alder og niveau, og de er en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker og have det sjovt i vandet. Tilmeld dig vores næste svømmestævne og se, hvor langt du kan komme.

Udlejning af svømmehallen til private arrangementer

Hvis du leder efter et unikt sted at afholde dit næste private arrangement, kan du overveje at leje vores svømmehal. Vi tilbyder muligheden for at leje hele svømmehallen til fødselsdage, firmaarrangementer og andre private begivenheder. Vores venlige personale vil hjælpe dig med at planlægge og organisere dit arrangement for at sikre, at det bliver en succes.

Praktisk information og kontakt

Adgangsforhold og parkering

Vi tilbyder nem adgang til vores svømmehal og har tilstrækkelig parkering til rådighed for vores gæster. Der er også handicapvenlige adgangsforhold og parkeringspladser tilgængelige. Hvis du har brug for yderligere information om adgangsforhold og parkering, er vores personale altid klar til at hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om vores svømmehal, faciliteter eller aktiviteter? Tjek vores liste over ofte stillede spørgsmål, hvor du måske finder svarene, du leder efter. Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte, og vi vil være glade for at hjælpe dig.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du ønsker yderligere information om Gribskov svømmehal Helsinge eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores venlige personale er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at planlægge dit besøg. Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller ved at besøge vores svømmehal personligt.